Дженифър Гарднър – ода за естествената красота

Дженифър Гарднър – ода за естествената красота

Сподели

„По-малко се гледайте в огледалото, по-малко се вманиачавайте“. С последното си интервю Дженифър Гарднър се изявява в защита на естествената красота. Пред Harper’s Bazaar

50-годишната майка на три деца споделя личните си съвети за красота.

Очевидно основният ключ в тях е ограничаването на суетата в допустими граници. Макар и това да не е основно верую за холивудските актриси, бившата жена на Бен Афлек, предпочита тази максима.

„Гледайте повече света около вас, за да видите за какво бихте могли да използвате времето си.

Времето, което иначе отделяте, за да се взирате в себе си“. Това е краткият отговор на Гарднър на въпроса каква е препоръката й към младото поколение и собствените й две дъщери.

Нататък продължава, че със сигурност настоящият момент бележи абсолютния бум на втренчването в стереотипа на изглеждането.

Жените все повече обръщат внимание на това как изглеждат. Според Дженифър Гарднър обаче нищо от това не е в полза за когото и да е било.

„Хората са обсебени от мисълта какви промени да направят върху лицето си. Затова и съветът ми е

да се гледаме по-малко в огледалото.

Както и да внимаваме, когато става въпрос за инжектиране на нещо. Трябва да сме разумни в това отношение и да се изчака възможно най-много, преди да се изпробва нещо от естетичната хирургия. Аз съм опитвала ботокс и повече не бих го направила. Не ми харесва лице без мимики“, продължава кратката си ода за естествената красота Гарднър.

„Другият ми съвет е –

носете по-малко грим, не крийте така отчаяно лицето си,

завършва тя. Като в допълнение заявява, че не иска децата й да я възприемат само като лицето от екрана, а държи да запази автентичния си вид.

Актуално

Избрано за вас