И Малума беше замерен с телефон по време на концерт

Снимка:: DAVID BECKER/GETTY IMAGES

И Малума беше замерен с телефон по време на концерт

Снимка:: DAVID BECKER/GETTY IMAGES
Сподели

И Малума влезе в списъка със замервани артисти по време на концерт. По време на изпълнението му в Сан Антонио, Тексас преди дни, 29-годишният изпълнител спря да пее след като телефон се удари в тялото му. От споделените видеа в социалните мрежи се вижда как той поглежда в тълпата, търсейки собственика на телефона.

Малума посочва някого и е забелязан да изрича „Ти ли беше?“, а след това да кима с глава, изричайки два пъти „Не правете така“.

Роденият в Колумбия артист също така размахва пръста си и се скарва на фена, преди да поднови шоуто. ТMZ съобщава, че извършителят е успял да остане и да гледа шоуто до края. Телефонът му обаче е

останал на сцената през цялото време

и не е известно дали е бил върнат.

Малко преди да бъде хвърлен телефонът, той взел устройство от фен, за да си направи селфи.

Малума е роден в Меделин, Колумбия. Той започва музикалната си кариера през 2010 г. и се превръща в световна сензация с множество хитове, сред които „La Temperatura“, „Marinero“, „La Curiosidad“, „Hawai“, „HP“, „11 PM“ и др.

Инцидентът с хвърлянето на телефон идва само няколко месеца след като колежката на изпълнителя Bebe Rexha беше ударена с мобилно устройство в лицето от фен. 27-годишният Николас Малваня беше обвинен, че е наранил поп звездата, като е хвърлил телефона си в лицето ѝ по време на изпълнението ѝ в Ню Йорк. Докато тя пеела и вървяла към предната част на сцената, телефонът я ударил над окото. Тя се обърнала и паднала на колене, след което е била изведена от сцената от охраната.

Според полицията, изпълнителката е била хоспитализирана и е получила „зачервяване, подуване, синини и разкъсване на окото и значителна болка“ в резултат на удара с телефона. Наложило се е да ѝ бъдат направени „три шева“.

Николас от Ню Джърси е бил арестуван и обвинен в нападение. Самият той е споделил, че хвърляйки телефона се надявал Bebe Rexha да реагира бързо и да го хване.

Келси Балерни, Хари Стайлс, Пинк и други са били ударени от предмети, хвърлени от фенове по време на техни концерти.

Фото кредит откриваща снимка: DAVID BECKER/GETTY IMAGES

Актуално

Избрано за вас