Ева Лонгория за приятелството с Виктория Бекъм: Ние сме като грах в шушулка

Фотокредит: KARWAI TANG/WIREIMAGE

Ева Лонгория за приятелството с Виктория Бекъм: Ние сме като грах в шушулка

Фотокредит: KARWAI TANG/WIREIMAGE
Сподели

Звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория говори открито за дългогодишното си приятелство с бившата Spice Girl – Виктория Бекъм. В интервю за The Times актрисата каза, че двете са изградили специална връзка, която е останала силна през годините.

Ние сме грах в шушулка“, каза Лонгория 

Иска ми се хората да знаят колко забавна, чаровна и умна е Виктория“, добави тя. „Тя е най-забавният човек. Мисля, че тя е интроверт, но с мен е екстроверт. Ние сме неразделни.

Фотокредит: Darren Gerrish

Лонгория се запознава с певицата чрез бившия си съпруг Тони Паркър, който беше приятел с Дейвид Бекъм. Тя каза, че след като семейство Бекъм се премести в Лос Анджелис, двете двойки ще се забавляват – и дори отбеляза, че Дейвид „е невероятен готвач“.

През цялото време си правим гости с преспиване, най-вече в тяхната ферма, или в Лондон. Обикновено просто бръщолевим цяла нощ“, призна тя. Тя е изключително лоялна“, продължи Лонгория. „Никога не е имало момент, в който да не мога да й се обадя, защото тя не е на разположение. Тя лети, за да ме види, или аз летя, за да я видя. Или нахлувам в гардероба й. Тя ми дава майчински и бизнес съвети.

Приятелството им разцъфтява до такава степен, че

Виктория прави Лонгория кръстница на 11-годишната си дъщеря Харпър Бекъм, която актрисата описва като „красива, мила млада дама“.
Фотокредит: Eva Longoria / Instagram

Тя също така проектира няколко от визиите на Лонгория за сватбата й с Хосе Бастон и изиграва специална роля в подготвката за ритуала.

Тя направи моето гражданско облекло, сватбената ми рокля и роклята за след партито“, каза Лонгория. „Тя донесе всичко – искам да кажа, тя буквално го носеше със себе си. Слагаше ми го, закопчаваше обувките ми, защото не можех да се навеждам, закопчаваше ципа на роклята си, когато се напиех. Тя каза: „Знам ролята си.“ Тя е най-добрият приятел.

Актуално

Избрано за вас