Мария Бакалова за „Това, което остава“: Още един проект, в който вложихме сърцата си

Мария Бакалова за „Това, което остава“: Още един проект, в който вложихме сърцата си

Сподели

Българката Мария Бакалова влиза в нов проект като актриса и продуцент.

В „Това, което остава“ (What stays after) тя си партнира с Елена Телбис, Захари Бахаров, Маргарита Гошева и Ян Лозов. Освен това актрисата е и продуцент на лентата.

„Това, което остава“ е късометражен филм с режисьор Димитрис Георгиев. Той пише и сценарият заедно с Марий Росен.

фотокредит: mariabakalovaofficial
История за порастването на едно момче, преживяло трагично събитие, довело да разпада на семейството му.

Персонажите се изправят пред болката от загубата на близък човек, откриват се истини, които не са готови да научат, правят избори с потенциала да променят живота им и се борят с разяждаща вина.

След като deadline.com обявиха ексклузивното участие на Бакалова, тя сподели, че „Това, което остава“ е още един проект, в който тя и екипът ѝ са вложили сърцата си.

„Изключително важен филм,

който засяга теми, които ме вълнуват“, споделя и Алек Алексиев, чиято компанията NO BLINK е двигателят на „Това, което остава“.

„Това, което остава“ е само началото“,

сподели от своя страна Ники Стойчков, определяйки филма като обществено значим.

Освен компанията на Бакалова и Юлиан Костов Five Oceans, късометражната лента, пълна с някои от най-известните лица от родната сцена, се осъществява и с партньорството на New European Wave Entertainment и Теодора Младенова.

Филмът е финансиран от Българския национален филмов център и се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас, Община София и Община Стара Загора.

Това е вторият филм, който Костов и Бакалова продуцират чрез Five Oceans. Първият е игралният „Триумф“ на режисьорите Петър Вълчанов и Кристина Грозева.

Актуално

Избрано за вас