Ралица Паскалева и Теодор Салпаров станаха родители за втори път

Ралица Паскалева и Теодор Салпаров станаха родители за втори път

Сподели

Актрисата Ралица Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров приветстваха своя втори син вчера. Щастливата новина се появи в социалните мрежи. Първите, които я съобщиха бяха предаването „Игри на волята“, където Ралица е водеща, както и клубният отбор „Хебър“, в който Теодор играе волейбол.

В социалните мрежи „Хебър“ написа: „Честито на Теодор Салпаров и Ралица Паскалева, които станаха родители на момченце! Пожелаваме им да бъде много здраво и щастливо! Смело напред!“

Екипът на „Игри на волята“ също сподели: „Днес нашата прекрасна водеща Ралица Паскалева стана майка на син за втори път! Честито!“

Ралица и Теодор са заедно от седем години и са едно от най-обичаните и харесвани семейства в българския шоубизнес. Първородният им син, Максим, се появи на бял свят през юли 2018 г. Теодор има и друго дете от предишния си брак с Бойка Делиева. То се казва Георги и вече следва стъпките на баща си като волейболист.

Съобщението за бъдещето попълнение в семейството беше направено още през юни, когато Ралица Паскалева публикува красива снимка на семейството си пред църквата „Богородица от скалите“ в Черна гора, където те прекарваха семейна почивка. Тогава тя обяви, че е в очакване на второто си дете. Под снимката коментарът ѝ беше кратък, но достатъчно ясен – „1+1=4,“ подчертавайки радостта и щастието, което новото бебе ще донесе в техния дом.

Екипът на Art Portal честити на младото семейство! 

Фото кредит откриваща снимка: ralitsapaskaleva / Instagram

Актуално

Избрано за вас