Тейлър Суифт се върна в клуба на необвързаните

Фотокредит: ALEX GOULD/THE REPUBLIC

Тейлър Суифт се върна в клуба на необвързаните

Фотокредит: ALEX GOULD/THE REPUBLIC
Сподели

След шест на пръв поглед блажени години заедно, Тейлър Суифт и Джо Алуин шокираха феновете с новината за внезапната си раздяла. Източник, близък до двойката, потвърди пред PEOPLE, че носителката на „Грами“ и актьорът вече не са заедно.

Новината за раздялата идва, когато 33-годишната поп звезда пътува из страната за разпродаденото си турне Eras, на което любимият й не е бил забелязан. Суифт, която превръща в хит всяка от разделите си в близкото минало, и Алуин до голяма степен държаха любовта си

далеч от светлината на прожекторите
Фотокредит: Jackson Lee/GC Images

След издаването на Reputation през 2017 г., Суифт е написала множество песни за английския актьор, от закачливи поп мелодии до драматични балади. Освен че е муза на Суифт, Алуин си партнира с нея в студиото и авторският му кредит стои зад заглавия като Folklore, Evermore и Midnights. Там британецът се подвизава под псевдонима Уилям Боуери.

Феновете вярват, че певицата е намекнала за раздялата им по време на Eras Tour, когато е

сменила една от любовните балади с меланхолична песен за раздяла
Фотокредит: Jackson Lee/GC Images

В началото на април източник, близък до двойката, разкри, че

раздялата им се е случила преди „няколко седмици“

 Горе-долу по същото време Суифт значително промени сетлиста на турнето. По време на концерт на  31 март на AT&T Stadium в Арлингтън, Тексас, тя замени сладката песен от албума Folklore за сродните души – Invisible String, с носталгичния поглед назад към една изгубена любов, The 1.

Източник, близък до двойката, споделя пред PEOPLE, че

раздялата им до голяма степен е причинена от „разлики в техните личности“.

Те са имали тежки моменти преди и винаги са го преодолявали. Приятелите им си мислеха, че този път ще си дадат почивка за известно време, но в крайна сметка ще останат заедно“, каза източникът, отбелязвайки, че „в крайна сметка“ Суифт и Алуин „не са подходящи един за друг.“ И добавя, че  огромната слава на Суифт е друг фактор за раздялата:

„Джо се бори с нивото на слава на Тейлър и вниманието на публиката.“

В допълнение към предизвикателствата на живота в светлината на прожекторите, „различията в характера също станаха по-трудни за пренебрегване след години заедно“.

Въпреки че двойката говореше за брак, според много източници, „Тейлър не виждаше бъдеще с него в дългосрочен план“.

Въпреки че вече не са двойка,  Тейлър Суифт и Алуин все още поддържат приятелски отношения. „Те просто се разделиха. Тейлър остава много фокусирана върху турнето си в момента.“, завършва информаторът на People. 

 

Актуално

Избрано за вас