Адриана Лима се завръща като „ангел“ на модния подиум

Снимка: TIMOTHY A. CLARY/AFP via Getty

Адриана Лима се завръща като „ангел“ на модния подиум

Снимка: TIMOTHY A. CLARY/AFP via Getty
Сподели

Адриана Лима се завръща триумфално на модния подиум на известна марка за женско бельо. Това ще се случи шест години, след като обяви оттеглянето си от модната къща след 20-годишно сътрудничество. През това време тя дефилира в 18 от прочутите им шоу спектакли. Моделът и брандът заснеха забавно видео, в което обявиха новото си партньорство.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Victoria’s Secret (@victoriassecret)

В клипа Адриана, облечена в елегантен тъмен костюм, спира такси в Ню Йорк. На въпроса на шофьора: „Накъде?“, бразилката отговаря с усмивка: „Към вкъщи. Отивам си вкъщи“.

„Не знам къде живееш“, отговаря таксиджията на 43-годишната красавица. „О, съжалявам„, отвръща тя леко смутена. „Можеш ли да ме оставиш на шоуто на Victoria’s Secret“.

Сътрудничеството на Лима с популярната марка бельо датира от момента, в който тя подписва първия си договор през 1999 г. Участва в първото си шоу  по-късно същата година.

След като работи усилено върху тялото и походката си, бразилската красавица е издигната до „ангел“ през 2000 г. Това представлява титла, която се дава на модели, избрани да представят марката. След като се изявява като „ангел“ от 2000 г. до 2018 г., Лима придобива най-дълъг опит като модел от всичките си колежки в компанията. Това я прави „най-ценният ангел“ през 2017 г. От 2014 г. тя е вторият най-добре платен модел в света.

Лима внезапно обяви оттеглянето си през ноември 2018 г., припомня dir.bg.

Само една година по-късно светът на модата беше шокиран, когато годишното шоу на компанията, което започна през далечната 1995 г., беше отменено в резултат на обвиненията в липса на разнообразие във физическите данни на моделите. То се завърна през 2021 г. след двугодишна пауза.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас