Ан Хатауей събра погледите на ревюто на Versace в Милано

Снимка: Jacopo Raule/Getty Images

Ан Хатауей събра погледите на ревюто на Versace в Милано

Снимка: Jacopo Raule/Getty Images
Сподели

Новата есенно-зимна колекция на Versace беше представена на Седмицата на модата в Милано. Ан Хатауей беше главната звезда на ревюто.

41-годишната актриса дойде на събитието в алена корсетна миди рокля от латекс. Разбира се, тя е създадена от модна къща Versace –  част е от новата линия). Хатауей допълни тоалета си с  диамантен часовник и пръстени Bvlgari, както и с обувки на висок ток, украсени с панделки.

В името на този имидж Ан трябваше да направи някои жертви, които станаха известни от диалога ѝ с главния редактор на американския Vogue Анна Уинтур. Тя се превърна в прототип на Миранда Пристли във филма „Дяволът носи Прада“, припомня БГНЕС.

В интернет се появи видео от шоуто, в което Уинтур пита Хатауей дали може да диша в такъв корсет, а тя шеговито отговаря: „Да, лесно. Не мога да се обърна, но мога да дишам по малко“.

Основната тема за обсъждане в интернет обаче не беше взаимодействието между модните и филмовите икони или пък роклята на Ан, а начинът, по който актрисата мигновено „излезе от образа си“, щом се озова на афтърпартито на Versace. Неотдавна тя позираше дискретно пред фотографите, а на партито започна да танцува на песни на Ники Минаж.

„Нашият модел за подражание за този уикенд“, гласяха коментари под видеото с огнените танци Хатауей в Телеграм.

Актуално

Избрано за вас