Тенденции в банските за лято 2023: Плетки, тропици и пайети

Тенденции в банските за лято 2023: Плетки, тропици и пайети

Сподели

Лятото е тук, а с него идва е неизбежният женски въпрос: „Ще се побера ли в банските си, и по-важното – какви да са те?“. Ако вече сте набелязали няколко чифта в онлайн бутици, но не знаете какъв точно е тренда на сезона – Artportal ви дава някои насоки. 

Първо, банските прегръщат минимализма и количеството плат по тях става все по-пестеливо. Но това е добре, кога иначе ще имаме възможност да покажем приятния ни загар. Освен мини банските, в хот-листа за лято 2023 присъстват ярки цветове, плетки и слоеве. 

Фотокредит: Courtesy
Едно рамо

Асиметричните бански са на върха на своята  популярност това лято. Сериозно, има толкова много бански костюми с едно рамо, с които освен, че ще изглеждате интересно, със сигурност ще можете да се похвалите, че сте тренди.

Фотокредит: Courtesy
Слоеве

Не знаете кой бански да облечете и решението изглежда по-трудно от всякога? Какво ще кажете да сложите двата между които се колебаете? Този сезон е обсебен от игривите комбинации и слоевете в материите.

Фотокредит: Courtesy
Минимално покритие

Мини банските са хит този сезон. Показването на загара и малко повече плът от обикновено е приоритет на плажа. Така че, не се срамувайте, парадирайте с красотата на тялото си!

Фотокредит: Courtesy
Тропически рай

Пожелахте си ваканционно настроение и тези шарени дизайни пристигнаха и спечелиха сърцата на хиляди дами! Когато режимът на почивка е цялото ви настроение, изберете дизайн на бански костюм, който ви пренася на мечтания остров.

Фотокредит: Courtesy
Блясък, още блясък!

Перфектният комплимент към лазурното синьо небе и чистите морски вълни със сигурност е блясък! Било то пайети, брокат или каквото се сетите! С този бански си гарантирате привличането на внимание.

Фотокредит: Courtesy
Изрязан цял бански

И тази година този тренд сред банските костюми се задържа на гребена на вълната. Изрязаните бански костюми от една част доминират световните плажове. А и честно казано, нямаме нищо против. Продължават да изглеждат страхотно!

Фотокредит: Courtesy
Плетен

Може би тази тенденция ви е позната от миналата година. Бохемски изглеждащите бански костюми, които са плетени сякаш на една кука, отново са хит!

Завършете плажният вид с наметка от лен, или памучен шал в успокояващ сетивата ви десен, и не забравяйте да защитите лицето с добър слънцезащитен лосион и шикозна шапка!

 

Актуално

Избрано за вас