Бална рокля на достъпна цена – мисия възможна (СЪВЕТИ)

Снимка: Pixabay

Бална рокля на достъпна цена – мисия възможна (СЪВЕТИ)

Снимка: Pixabay
Сподели

Открийте как да подберете идеалната рокля за абитуриентски бал на достъпна цена. Това ръководство предлага хитри съвети, коиго гарантират, че зрелостникът ще блести през тази така специална вечер за всеки младеж. От винтидж находки до творения „Направи си сам“, научете как да откриете бюджетна рокля.

Вземете рокля назаем

С малко време и усилия можете да намерите зашеметяваща абитуриентска рокля безплатно. Прегледайте гардеробите на приятелите и семейството си. Много хора пазят абитуриентските си рокли дълго след събитието и може би ще имате късмета да вземете назаем някоя, която отговаря на вашия стил. Единственият потенциален разход е за преправяне на роклята, за да се гарантира, че ще ви пасне идеално.

Снимка: Pixabay
Огледайте се в магазините с намаления/ втора употреба

Не пренебрегвайте магазините с намаления, когато търсите балната си рокля, съветва articlesfactory.com. Въпреки че някои може да свързват тези магазини с по-ниско качество на дрехите, това далеч не е така. В тях всъщност можете да откриете красиви рокли на достъпни цени. А защо не и да изровите някое „скрито съкровище“ – маркова рокля втора ръка.

Поръчайте онлайн

Онлайн пазаруването може да бъде златна мина за абитуриентски рокли на достъпни цени. Много марки имат онлайн магазини, в които можете да намерите значителни отстъпки. Освен това – онлайн пазаруването ви позволява да сравнявате стиловете и цените от уюта на вашия дом.

Персонализирайте външния си вид на бала

Ако умеете да шиете, помислете дали да не си направите рокля за бала сами. Това може да бъде полезен проект, който ви спестява пари, а и така роклята гарантирано ще бъде уникална. Онлайн ресурси като уроци в YouTube могат да ви помогнат в процеса.

Снимка: Pixabay
Не подценявате силата на аксесоарите

Дори обикновената и евтина абитуриентска рокля може да се превърне в зашеметяващ ансамбъл с подходящите аксесоари. Използвайте спестените за роклята пари, за да инвестирате в ефектни бижута или чифт привличащи вниманието обувки. Тези финални щрихи ще внесат допълнително блясък във външния ви вид.

Намирането на евтина абитуриентска рокля, която изглежда страхотно, е напълно постижимо с малко творческа мисъл и находчивост.

Актуално

Избрано за вас