Модният феномен крокс: 5 стилни идеи за летни тоалети

Снимка: Courtesy of Crocs

Модният феномен крокс: 5 стилни идеи за летни тоалети

Снимка: Courtesy of Crocs
Сподели

Крокс – обувките, които направиха своето неочаквано бляскаво завръщане на  модната сцена. Вероятно много от вас си спомнят колко противоречиви мнение предизвика още при появата си на пазара през 2002 г. И макар още тогава да бяха създадени с една единствена цел – осигуряване на удобство на крака, те все пак бяха определяни от някои потребители като грозни.

С годините обаче мнението за гумените обувки коренно се промени и днес те вече са един от най-предпочитаните модели. Исkате да сте в крак с модата през лято 2024? То тогава непременно обмислете възможността да се сдобиете с кроксове. Бъдете смели и дръзки в избора си – подберете ярък цвят или внесете „доза“ свежест с няколко шарени значки на любима тематика, с които да украсите обувките си. Ако пък се притеснявате, че няма тоалет, подходящ за съчетаване с крокс – много грешите.

Снимка: depositphotos.com
Крокс с чорапи до глезените

От няколко години е на мода чорапите ни да са на показ. Независимо дали са съчетани с мокасини, токчета или дори сандали,

чорапите се превърнаха в много важен „аксесоар“.

Поради тази причина беше само въпрос на време те и кроксовете да се съчетаят и да се роди магия, пише women.com.

Снимка: Getty Images
Крокс с лятна рокля, дълга до глезените

Комбинирайте рокля с дължина до глезена с чифт крокс – гарантирано ще изглеждате перфектно.

Снимка: croc.pots/Instagram
Изберете крокс дори за специални поводи

Въпреки че някога са били обувки, които обикновено се носят от готвачи и лекари, тъй като са практични за продължителна употреба, крокс могат да се превърнат в странна разходка. С толкова много стилове и цветове на кроксовете в наши дни, всъщност вече можете да ги носите дори и по време на среща.

Снимка: braidsandbigearrings/ Instagram
Ежедневно облекло

Някой казвал ли ви е, че небрежното облекло също може да бъде изключително готино? Съчетайте крокс с пола до коляното и  тениска и ще се уверите.

Снимка: _diiaa_/Instagram
Кроксове с малка черна рокля

Въпреки че обичайният избор към малка черна рокля е са високи токчета,  няма правило, което да забранява да се заиграете с по-разчупени обувки. Чифт крокс, особено в модерен цвят като червено, може да идеалният избор за вечерното парти или барбекюто, на което сте поканени.

Актуално

Избрано за вас