Съберете погледите на плажа: Тендеции при банските за лято 2024

Снимка: Piaxabay

Съберете погледите на плажа: Тендеции при банските за лято 2024

Снимка: Piaxabay
Сподели

Температурите се повишиха и морето вече ни зове. Преди да се отправим на дългоочакваната си лятна ваканция задължително трябва да си изберем бански, който да бъде не само удобен, но и в крак с последните модни тенденции. Независимо дали ви предстои плажуване по бреговете на морето, или пък сте планирали следобед край басейна – ще бъдете неотразими в тези бански костюми.

Johanna Ortiz/ It’s now cool
Бродерия и плетки

От бродерии до готини плетки на една кука – компонентите, които ви гарантират, че ще бъдете в крак с модата през този летен сезон. Възможно ли е да стане още по-хубаво? Те лесно могат лесно да се използват и като топ през лятото, издава vogue.com.

Снимка: Jade Swim/Hunza G
Без презрамки

Изрязаните топове се завръщат на мода. Дори нещо повече – трендът се пренася и в сферата на банските костюми. През този сезон на плажа ще доминират моделите без презрамки. С подходящата щампа – те ще бъдат идеалното облекло за слънчеви бани или морски приключения.

Снимка: PATBO/DOLCE & GABBANA
Заложете на цветята

Флоралните мотиви винаги  са добра идея – особено през лятото. Бъдете креативни, подбирайки модели бански с триизмерни растения или абстрактни щампи на диви цветя и пъстри букети.

Снимка: SIR/CHRISTOPHER ESBER
Елегантни украшения

Независимо дали са под формата на мъниста, метални медальони, пайети или панделки, забавните акценти са изключителни. Банските костюми за 2024 г. се отличават с причудливи детайли, които същевременно не изглеждат претруфено. Вместо това – по изтънчен начин те дават причина на всеки на плажа да се обърне и огледа с възхищение тоалета ви.

Снимка: MAX MARA/ MANGO
Зеброви щампи

Зебровите щампи са отново на мода. Заложете на класиката с черно-бял принт или се развихрете с червена версия, която е не по-малко впечатляваща.

Снимка: L* SPACE MARYSIA

Минимализъм

Кой казва, че минимализмът трябва да е скучен? Можете да изглеждате забележително на плажа и с едноцветен бански – цял или половинки. Ключът е в детайлите – подберете си модел, който да подчертава какво вашата красота, така и тази на самите бански. Подобен ефект могат да имат не само интересните изрязани форми, но и тънки линии по краищата.

Актуално

Избрано за вас