Три причини да изберете тренчкот за сезона

Снимка: aziastyle.com

Три причини да изберете тренчкот за сезона

Снимка: aziastyle.com
Сподели

Дизайнерката Анелия Куцова създава собствен бранд за непромокаем тренчкот. Тази връхна дреха може да бъде подходяща не само за предстоящите дъждовни дни през сезона на пролетта, но и дори за летните месеци. И сега ще ви предложим три причини да имате в гардероба си тази дреха.

Страст към комфорта

Тренчкотът е повече от просто облекло – той е израз на вашия индивидуален стил и предпочитания. Изборът на модерен дизайн и свеж цвят със сигурност ще ви позволи да го използвате в много визии. Тренчкот в гардероба е нужен на дамите/господата (дори задължителен), които обичат комбинацията от елегантност и практичност. Когато го носите, ще се усещате по-уверени. Причината за това е силното излъчване на стил, което демонстрирате. Когато човек е сигурен в облеклото си, той няма как да не е сигурен и в действията си. Всеки един от нас има нужда да се чувства красив и значим и дрехите допринасят много за това. Спомнете си моментите, когато сте имали достатъчно време да се нагласите и да излезете, за да свършите задачи или да се видите с някого. Такива ситуации ще ви усмихнат. Тренчкотът всъщност е едно бързо решение за довършване на визията, защото е последен слой дреха или казано по-друг начин, той ни рамкира. Удобен е, защото не се налага да мислим, дали ще се измачка.

Снимка: aziastyle.com
Подчертава фигурата

Силата на тренчкота е да подчертава, което е различно от очертава. Той трябва да е леко свободен, за да има въздух между тялото и дрехите. Това е много важно при изграждането на перфектната визия. Целта е тялото да се движи свободно, по този начин излъчваме сексапил. Грешно е схващането, че трябва всичко да е впито в тялото. Позволявайки свобода на движенията ни, всъщност провокираме интереса у другите. По този начин показваме елегантност, поднесена с лекота.

Снимка: aziastyle.com
Устойчивост

Класическият тренчкот е вдъхновен от военните униформи, целта му е била да всява респект в далечни времена и определено е било така. Той вече е преминал през доста трансформации, отличил се е във времето като елегантна дреха, която сама по себе си буквално е самодостатъчна. Все повече наблюдаваме като тенденция да се съчетава с анцуг, кецове, в същото време я виждаме в строги решения с остри токчета и кокове. Дизайнерите го определят като дрехата хамелеон, бързо се съчетава спрямо стила на човек. Предвид и заливащата ни тенденция за бърза мода, определено имаме нужда от устойчивост в дрехите. Без значение дали сте в града, или изследвате нови места, гъвкавостта на тази дреха може да изгради добре вашата визия.

Всеки ден е подарък за нас и трябва да сме подготвени с подходящите дрехи за високи нива на настроение, облечени в стил и готови за нови приключения.

Актуално

Избрано за вас