Кой може да изяде повече? Плащат ни да хапваме боровинки

Снимка: Pixabay

Кой може да изяде повече? Плащат ни да хапваме боровинки

Снимка: Pixabay
Сподели

Знаете ли, че можете да спечелите голяма сума пари само от ядене на боровинки? Ако това е вашият любим плод и можете да го хапвате за закуска, обяд и вечеря, задължително трябва да участвате в Американското първенство по ядене на боровинки.

Юли е Националният месец на боровинките и US Highbush Blueberry Council (USHBC) –  група, която

проучва и популяризира консумацията на боровинки,

организира два конкурса, за да зарадва феновете на плода. Тя ще бъде домакин на първото си състезание по ядене на боровинки в събота на 13 юли. Състезанието ще се проведе на тематично подходящи сини кортове в средата на сезона в Гранд Рапидс, Мичиган.

Ще можете да наблюдавате как професионалисти в сферата на хапването се борят за голямата награда и поставят рекорд за най-много изядени боровинки.

По данни на Forbes по-рано този юни професионалният състезател по ядене Джеф Еспър печели

Световния шампионат по ядене на ягодов сладкиш

на Mattituck Lions Club. Той  изяжда 11 кг. за осем минути. Тъй като състезанието по ядене на боровинки е ново, все още няма поставен рекорд. Един килограм пресни боровинки се състои от около 200 броя, което означава, че победителят трябва да погълне над 1000 боровинки, за да се опита да спечели.

Всеки на 18 или повече години може да се регистрира онлайн за шанса да изяде най-много боровинки по време на осемминутен сблъсък. В допълнение към славата и изцапаната в лилаво уста, победителят на първо място ще вземе 4000 долара, наградата за второ е 2000 долара, 1250 долара за трето място. 500 долара за четвърто и 250 долара за победителя на пето място.

Може да участвате в състезанието, без да се налага да летите до САЩ.

Може да покажете любовта си към боровинките онлайн и да спечелите малко пари.

Онлайн състезанието ще продължи през целия юли като предлага 10 000 долара на своя победител. За да се включите, трябва да публикуват видеоклип в социалните мрежи, на който ядете от пресните плодове по свой уникален начин. Трябва да отбележите профила на организаторите както и #blueberrychallenge, за да се включите успешно в състезанието.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас