За Владо Михайлов на сцената има само тук и сега

Снимка: Scene by Boginya

За Владо Михайлов на сцената има само тук и сега

Снимка: Scene by Boginya
Сподели

Животът на сцената не е лек, но някои артисти умеят да го живеят с лекота. Любимецът на българската публика Владо Михайлов несъмнено е сред тях. Лятото той прекара във вълнуващи музикални пътувания из страната, както с бандите SLNG, P.I.F и REWIND!, така и със спектакъла „Исус Христос суперзвезда“, където влиза в ролята на Юда.  Филми, театър, концерти, телевизионни предавания-

има ли изобщо талант, който все още не  ни е показал? 

Като изключителен професионалист, той вярва, че музиката може да събира хората, а като верен приятел е поканен да застане зад микрофона на незабравими имена в българската музика като Димо от P.I.F и Дими от SLNG. Владо винаги е бил благодарен за възможността и отговорността да продължи да изпълнява и споделя  тяхното творчеството с феновете.

На екрана и на театралната сцена си партнира с талантливите актриси Йоана Темелкова и Неда Спасова. Той е доказал, че може да се превъплъти във всеки образ — от безмилостния престъпник Драго в „Братя“ до романтичния Борис в „Защото обичам лошото време“. За него любовта е неизменна част от живота. Безкрайно отдаден на семейството си, той никога не пропуска да прекара всеки свободен миг с любимите си хора.

Снимка: Nevena Hristova Photography

– Хората ме определят като..

– Артист.

– Когато се кача на сцената…

– Има тук и сега.

– Искам да бъда по-…

– Отговорен.

– Музиката ме вдъхновява за…

– Всичко.

– Любимата ми песен е…

– Песен на любим изпълнител.

– Когато си почивам, обичам да…

– Съм със семейството ми и приятели.

– Моето хоби, за което никой не знае е…

– Да пиша.

– Понякога си мисля за…

– Смъртта.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас