Какво е „Червеният стол“ и кой е първият гост на него?

Какво е „Червеният стол“ и кой е първият гост на него?

Сподели

Какво представлява „Червеният стол“ и кой първи ще седне на него? Това е нов сценичен формат, който е комбинация между театрално представление и токшоу с водещ и гост звезда, което ще се случва на живо пред публика.

Всяко представление е създадено абсолютно самостоятелно със собствен сценарий и драматургия, режисура, музика и съдържание. Те са съобразени спрямо профила, професията и интересите на гост звездата. В рамките на час и половина водещият и гост звездата ще осъществят разговор-спектакъл, който ще включва основни теми като: семейството, влюбването, правото на щастие, човешките дефекти, зависимости, хобита, спомени и неразказани досега истории.

Спектакълът включва пеене, танци и забавни предизвикателства

Гостът ще бъде изненадан и със специално написани монолози и текстове, които ще бъдат изпълнени единствено тази вечер.

В първото издание на „Червеният стол“ в ролята на водещия ще се превъплъти актьорът Петър Антонов. Неговата първа гост звездата ще бъде изключителния комик, журналист и водещ Николаос Цитиридис. Заедно с тях на сцената и на рояла ще се присъедини и маестро Милен Кукошаров, който ще изпълнява музика на живо по време на цялото шоу. Събитието ще бъде част от Sofia Summer Fest и ще бъде представено пред публиката на 28-и август.

Разговорът, който ще се случи пред публиката и ще бъде разделен на няколко тематични блока: въведение, представяне на гост, семейството, изкуството, любовта, жените и мъжете, приятелите и наслаждението от живота.

„Червеният стол“ ще представи Николаос Цитиридис в непозната до този момент светлина в стила на документалната комедия. Тя е в основата на всички световно известни комедийни ток шоута. Поради изключителната откровеност и органичност на формата се препоръчва за зрители на шестнадесет години.

Актуално

Избрано за вас