Фенка на Памела Андерсън нахлула в къщата ѝ, за да поноси червените ѝ бикини

Фенка на Памела Андерсън нахлула в къщата ѝ, за да поноси червените ѝ бикини

Сподели

56-годишната Памела Андерсън разкрива как е реагирала полицията, след като преследвач е нахлул в дома ѝ. През 2001 г. 27-годишната вманиачена фенка Кристин Евелин Рот е обвинена в незаконно проникване в жилище. Тя е била открита да спи в едно от леглата на Памела в дома на звездата в Малибу, пише Daily Mail.

В ново интервю Памела, която намери слава, носейки емблематичния червен бански костюм „Спасители на залива“, си спомня как полицаите я попитали дали иска да си върне червените бикини, след като преследвачката ги носела в леглото ѝ.

Тя също така разкри, че полицаите тогава ѝ казали, че

„не е в голяма опасност“,

защото натрапникът е бил жена. Впоследствие на Кристин било наредено да се върне в родната си Франция и да потърси консултация.

Звездата от „Спасители на плажа“ си спомня, че по това време майка ѝ била в болница и тя подготвяла стая за баща си, когато някой ѝ съобщил стряскащата новина. „Памела, някой спи в леглото ти“.

Фото кредит: IMDB

„Влязохме в стаята и там имаше жена, облечена в червения ми бански костюм и говореща френски, с руса коса. Тогава тя ми даде писмо, в което пишеше, че иска да ме докосне и че е там за това, а под леглото имаше много мои дрехи.“ Ръкописната бележка на преследвачката гласяла: „Не съм лесбийка, но си мечтая за теб“.

„Тя беше там известно време и тогава си преряза китките със стъкло и това беше този панически момент. Грабнах децата и излязох навън.“, споделя Памела.

Холивудската актриса, която има синове Брандън, на 26 г., и Дилън, на 25 г., с бившия си съпруг Томи Лий, се страхуваше, че „полудява“, когато през 2001 г. от дома ѝ в Малибу изчезнаха вещи. Памела обясни, че Кристин била арестувана и обвинена,  а след това депортирана обратно във Франция.

Тогава телевизионната звезда разкри: „И тогава полицията ме попита дали искам да си върна банския костюм, а аз казах: „Не, всичко е наред, но много ви благодаря. Просто ѝ го дайте!

Фото кредит откриваща снимка: CHARLEY GALLAY/GETTY IMAGES FOR NETFLIX; BAYWATCH CO/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Актуално

Избрано за вас