Александра Сърчаджиева отпразнува рождения си ден на сцената на Сатирата

Снимка: Михаил Петров

Александра Сърчаджиева отпразнува рождения си ден на сцената на Сатирата

Снимка: Михаил Петров
Сподели

Актрисата Александра Сърчаджиева отпразнува рождения си ден в Сатиричен театър „Алеко Константинов“ заедно със своите колеги. Те изиграха пиесата „Политическо сатирично кабаре“ пред препълнена зала, която реагира на превъплъщенията им с бурни аплодисменти.

Именно там – на сцената, пред своите фенове и близо до своите колеги, Сърчаджиева прекара вечерта на рождения си ден. Разбира се, празникът не се размина и без празненство с почти цялата гилдия на Сатирата. Голяма торта, усмивки и подаръци съпътстваха специалната ѝ вечер.

Снимка: Alebna Mihova/Facebook

Снимки от празненството публикуваха колежките ѝ Албена Михова и Добрина Гецова. Топлите послания към Сърчаджиева не закъсняха.

„Обичаме те, Алекс“, „Честит празник“, гласяха част от тях. Под едно от видеата от празненството, публикувани в социалните мрежи, се появява и коментар „Възхищавам се на атмосферата във вашия театър!!!“.

В своя публикация във Facebook от снощното представление „Политическо сатирично кабаре“ екипът на Сатирата не пропуска на отбележи, че за него културната институция е като втори дом, а колегите – като семейство.

Снимка: Добрина Гецова/ Facebook

Art Portal News също отбеляза празника на Александра Сърчаджиева, подготвяйки селекция от постановки с нейно участие, които задължително трябва да посетите. Можете да я откриете ТУК.

Голяма част от тях тя играе именно на сцената на Сатирата. Това обаче не е единственото ѝ амплоа. Когато не е в театъра, тя води с усмивка и любов две предавания в телевизионния ефир.

Актуално

Избрано за вас