Дeйвид Бекъм и Джейн Фонда ще получат звезда на Алеята на славата

Снимка: JEFF SPICER/WIREIMAGE

Дeйвид Бекъм и Джейн Фонда ще получат звезда на Алеята на славата

Снимка: JEFF SPICER/WIREIMAGE
Сподели

Дейвид Бекъм ще получи звезда на Алеята на славата в Холивуд през 2025 г. заедно с Принс и Green Day, информира таблоидът Mirror.

Освен тях – сред избраните са и актьорите Джейн Фонда и Алън Къминг. Почетните лица имат две години, за да резервират церемонията по въвеждането си в длъжност. В противен случай тя ще изтече, подчертава dir.bg.

Голямата новина за Дейвид идва, след като документалния му филм „Бекъм“ беше пуснат в Netflix в края на миналата година. Поредицата се състои от четири епизода и навлиза дълбоко в живота на прочутия футболист. На показ са и кадри, непопулярни до този момент. Такива например са отношенията му със семейството, приятелите и съотборниците.

Във филма взима участие и неговата съпруга Виктория, която засяга темата за предполагаемата афера на Дейвид с Ребека Лоос – скандал, който той категорично отрича през годините.

Новината за успеха му идва няколко месеца, след като Hugo Boss обяви многогодишно сътрудничество с Дейвид Бекъм за своята мъжка колекция. То е първото по рода си за Boss Menswear и ще отразява

стила и естетическите ценности на бившия английски футболист и германската марка.

През следващите сезони партньорството ще включва колекции, проектирани  от Дейвид Бекъм. Той  ще участва в целия творчески процес, пишат от The Hollywood Reporter.

Президентът на „Интер Маями“ и съсобственик на „Салфорд Сити“ ще се съсредоточи върху официалните и ежедневните мъжки облекла. Първата колекция ще бъде пролет-лято 2025 г. Бекъм ще се появи в глобалните кампании на марката през есента/зимата на тази година.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас