Диджей Zedd поиска ограничителна заповед срещу фенка

Снимка: Getty Images

Диджей Zedd поиска ограничителна заповед срещу фенка

Снимка: Getty Images
Сподели

Световноизвестният немски диджей Zedd е поискал от съда временна ограничителна заповед срещу фенка.

Според изданието Daily Mail Антон Заславски, както е истинското му име, е бил тормозен от дамата, която се опитала няколко пъти да нахлуе в дома му. В тази връзка 34-годишният мъж е поискал от властите в Лос Анджелис да му издадат временна ограничителна заповед срещу нея.

В документите, изнесени за таблоида TMZ, диджеят твърди, че тя се е представяла за него по телефона и чрез имейли на много хора. Той също така твърди, че когато е идвала в дома му няколко пъти, се е държала необичайно, пише dir.bg.

Съобщава се и че Заславски е казал на полицията в Ел Ей, че

изобщо не познава жената

и няма представа защо тя се е насочила към него. В заповедта е посочил, че иска тя да стои далеч от него, къщата му, работата му, колата му и от личния му асистент и охранители.

Zedd започва музикалната си кариера през 2010 г., когато печели два конкурса на Beatport. Истинският си пробив на сцената прави през 2012 г. с албума си „Clarity“. Zedd е известен с уникалния си стил, който съчетава електронна музика с класически и прогресив хаус елементи. Хитовете „Stay“ с Alessia Cara и „The Middle“ с Maren Morris, демонстрират умението му да създава заразителни електронно-поп кросоувъри. Сценичното си име избрал още като бил дете.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас