Дуа Липа говори за хейта, който я мотивира

Снимки: Getty Images

Дуа Липа говори за хейта, който я мотивира

Снимки: Getty Images
Сподели

Дуа Липа не позволява на критиката да я застигне. В интервю със Зейн Лоу за Apple Music певицата от Radical Optimism разказва за критиките, които е получила, след като е спечелила приза за най-добър нов изпълнител на наградите „Грами“ 2019 г., пише Rolling Stone.

„Мисля, че всичко идва на етапи и вълни. Може да има момент, в който хората наистина те обичат и се чувстваш толкова подкрепян и си казваш: „О, това е страхотно“. Особено в началото, когато давах интервюта и хората питаха: „Как се справяш с хейта?“.

Аз казвах, че не получавах никакъв хейт“,

казва тя в ексклузивен клип от интервюто за Rolling Stone. „А после това се промени много бързо.“

Дуа Липа обясни, че след като е спечелила престижната награда за най-добър нов изпълнител, хората в мрежата са написали, че „не заслужава“ отличието.

Снимки: Getty Images

„Тя няма сценично присъствие. Тя не може да се справи с това. Тя не е добре подготвена. Тя няма да остане за дълго. Имаше много такива неща и това ме подхранваше по някакъв начин“, казва певицата в клипа. „Опитвам се да не използвам критиката като отмъщение, но тя те подтиква по някакъв начин.“

„Всеки път, когато видя, почувствам или прочета нещо, което е в разрез с това, което знам, че предстои… просто правя крачка назад и си казвам:

„Всичко това е фонов шум

и трябва просто да се придържам към пътя си“, добавя тя. „Защото всеки път, когато някой се е съмнявал в мен, аз съм доказвала, че греши. Това ме подхранва, това ме подтиква да бъда по-добра, да работя усилено.“

Снимки: Getty Images

Тя завършва: „Наистина се забавлявам, когато доказвам, че хората грешат.“ Добре казано…

През 2019 г. Дуа Липа също така получи „Грами“ за най-добър танцов запис за песента си със Silk City “Electricity“. Две години по-късно Липа спечели наградата за най-добър поп вокален албум за “Future Nostalgia“.

Липа ще издаде третия си албум Radical Optimism в петък. „Той е онова усещане за хаос, опасност и неочаквани неща, които навлизат в периферията ти, и за това, че оставаш спокоен пред тях. Чувствах се силна“, казва тя пред Rolling Stonе.

Актуално

Избрано за вас