Гала ще става баба

Снимка: Nova TV

Гала ще става баба

Снимка: Nova TV
Сподели

Дългогодишната водеща на предаването „На кафе“ – Гала, разкри пред зрителите и колегите си, че ще стане баба. С внуче ще я зарадва дъщеря ѝ Мари.

Екипът даде заявка, че другата седмица ще поздравят и колежката си Джуджи, която също ще има внуче, тъй като именно с нейния син – Константин, Мари е обвързана от много години.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Marie Konstantin Budeva (@marie.konstantin)

„Аз, разбира се, знам почти от момента, в който се случи. Много е вълнуващо. Тя дойде вкъщи с Тини, прекрасното момче на Джуджи, и ми каза. Каза го по особен начин: „Мамо, извинявай, че не ти подарих нищо за рождения ден, обаче ти изработвахме подаръка. И ми каза какъв е подаръкът. Естествено, че полудях от радост. Те са искали да си направят бебе, което се е случило на рождения ми ден. Казахме и на майка ми. Когато се прибра, Стефан не знаеше какво да каже, само я прегърна. Разплака се, мен като ме прегърна. Разбира се, че това е най-хубавата новина от времето, в което самата аз разбрах, че ще стана майка. После отидоха и при Джуджи, разказа Гала пред развълнуваните си колеги.

Бъдещата майка също сподели щастливата новина с последователите си в социалните мрежи. Над кадъра, на който позира с бременното си коремче, тя написа: „Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаците.“

Актуално

Избрано за вас