Джейсън Момоа и Лиза Бонет финализират развода си

Снинка: Shutterstock

Джейсън Момоа и Лиза Бонет финализират развода си

Снинка: Shutterstock
Сподели

Джейсън Момоа и Лиса Бонет официално са разведени. Решението на съдията от окръг Лос Анджелис за прекратяване на брака на двамата актьори, които бяха разделени от години, влезе в сила във вторник.

Бонет и Момоа бяха женени повече от седем години. Преди да се оженят, бяха двойка в продължение на 12 години. Бонет, чието истинско име е Лилакой Мун, подаде молба за развод през януари. В документите е посочена датата на раздялата на двойката – 7 октомври 2020 г., т.е. повече от три години по-рано. Те оповестиха публично раздялата си през 2022 г.

Разводът е минал възможно най-бързо и без спорове.

Никой от двамата няма да получава финансово обезщетение. Те са се споразумели как да разделят имуществото си и ще имат съвместно попечителство над 16-годишната си дъщеря и 15-годишния си син.

44-годишният Момоа е най-известен с ролите си във филмите за Аквамен и в „Игра на тронове“. 56-годишната Бонет е звезда от „Шоуто на Козби“, неговия спин-оф „Друг свят“ и филмите „Висока вярност“ и „Държавен враг“.

Това е първият брак за Момоа, който разкри в социалните платформи, че се среща с актрисата от филмите „Убиецът“ и „Бащата на булката“ Адрия Архона.

Това е втори брак за Бонет, която е била омъжена за рок изпълнителя Лени Кравиц и има още една дъщеря от него – актрисата Зоуи Кравиц.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас