Джъстин Тимбърлейк опитва да спаси имиджа си, търси помощ от N’SYNC

Снимка: Getty Images

Джъстин Тимбърлейк опитва да спаси имиджа си, търси помощ от N’SYNC

Снимка: Getty Images
Сподели

Джъстин Тимбърлейк може би е изправен пред най-голямото предизвикателство в професионалния си живот. Според източници на RadarOnline, унизителният му арест, след като го хванаха да шофира под влиянието на алкохол, го е накарал да потърси помощ от бившите си колеги от бандата N’SYNC в отчаян опит да съживи кариерата си.

Той бе спрян, а след това и задържан от полицията в Хамптънс на 18 юни. Органите на реда установиха, че е бил зад волана в нетрезво състояние. Въпреки че твърди, че е изпил само едно мартини, последствията от неприятната ситуация са катастрофални. Новият му албум

„Everything I Thought It Was“ изпадна от класациите,

а продажбите на билети за турнето му бяха толкова ниски, че част от тях спаднаха до едва 11 долара.

„Джъстин е ужасен, че кариерата му може да приключи. Той вярва, че единственият му шанс да се върне на върха е да направи още едно турне с момчетата от N’SYNC“, казва източник.

Има основателни причини за тази надежда. Миналата година групата записа песента „Better Place“ за анимационния филм „Trolls Band Together“, която се превърна в хит. През март NSYNC се

събраха на сцената с Джей Ти за първи път от десет години,

а това даде надежда на заклетите им фенове за по-дългосрочно обединение.

„Всеки албум на N’SYNC беше хит номер 1 и техните турнета пълнеха зали по целия свят. Джъстин знае, че публиката все още е там, затова моли момчетата да направят тази услуга за него“, допълва още запознатото лице.

Въпреки това – не всички от групата са склонни да с лекота да предприемат това действие, предаде dir.bg. Според тях това би било доста трудно осъществимо, макар че знаят колко пари може да генерира едно турне. Това е причината да обмислят сериозно предложението.

Таблоидите пишат, че егото на поп звездата е смазано, след като последният му албум изпадна от класацията Billboard 200.

„Албумът не се представи добре и не виждам Джъстин, който се изявява и като актьор, да получава големи роли в момента. Имиджът му на златното момче определено е изчерпан“, смята източникът.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас