Полицията за Тимбърлейк: Имаше кървясали очи, миришеше на алкохол

Снимка: HAMPTONS.COM/MEGA

Полицията за Тимбърлейк: Имаше кървясали очи, миришеше на алкохол

Снимка: HAMPTONS.COM/MEGA
Сподели

Нови кадри показват автомобила на Джъстин Тимбърлейк малко преди ареста на певеца в Хeмптън. Той беше задържан за шофиране след употреба на алкохол.

Видеозаписът от охранителните камери, получен от сайта hamptons.com, показва 43-годишния

Тимбърлейк, който се движи бавно по безлюдна улица,

преди да бъде арестуван в ранните часове на вторник, 18 юни.

Според доклада за ареста той е бил спрян, след като полицай е видял как неговото BMW не спира на през знак „Стоп“ и „не се придържа към дясната страна на пътното платно“.

Полицаят казва, че „очите на артиста били кървясали,

от устата му се носи силна миризма на алкохолна напитка.

Не е бил в състояние да разпредели вниманието си, има забавен говор и се представя зле на всички стандартизирани полеви тестове за трезвеност“.

Тимбърлейк е бил отведен в полицейското управление на Саг Харбър, където според съобщенията е заявил на властите, че няма да си направи  „тест“ за определяне на нивото на алкохол в кръвта му.

„Изпих едно мартини и последвах приятелите си до вкъщи“,

заявила звездата на *NSYNC пред властите, според доклада за ареста му.

Източник заяви пред PEOPLE, че „Джесика Бийл (съпругата му) не е била с него“ по време на инцидента.

„На 18 юни 2024 г. в 9:30 ч. г-н Тимбърлейк беше изправен пред съда на селището Саг Харбър. Той беше освободен под гаранция“, се казва в изявлението. На певеца е повдигнато едно обвинение за шофиране в нетрезво състояние и два акта – един за преминаване през знак „Стоп“ и един за неспазване на пътната лента.

Арестът му се случи по време на почивката от световното му турне „Forget Tomorrow“, което последва издаването на последния албум на Тимбърлейк„Everything I Thought It Was“.

Последното му шоу беше в Маями на 15 юни. Следващите му концерти са планирани в Чикаго на 21 и 22 юни. Тимбърлейк ще се яви отново в съда за изслушване на 26 юли.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас