Калин Врачански стана баща

Снимка: Kalin Vrachanski/Facebook

Калин Врачански стана баща

Снимка: Kalin Vrachanski/Facebook
Сподели
Актьорът Калин Врачански стана баща за първи път и сам съобщи радостната новина. В профила си в Instagram и Facebook той сподели снимка на крачето на новороденото си дете. Полът на бебето все още не е разкрит.
Снимката бързо събра множество лайкове и поздравления от последователите и приятелите на Калин. Te му пожелаха много щастие в новата роля на баща.

Изненадващата новина, че Калин Врачански е станал татко, впечатли мнозина, тъй като актьорът рядко споделя подробности за личния си живот и никога не е потвърждавал официално с кого има връзка.

Макар да пази в тайна самоличността на своята половинка, според слухове в медийното пространство тя работи в областта на рекламата. Също така, се твърди, че двамата са се запознали благодарение на общата си страст към сърфа и екстремните спортове.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kalin Vrachanski (@kalinvrachanski)

След множеството си роли на малкия екран, които му донесоха широка популярност, в последно време Калин Врачански се фокусира основно върху театралната сцена. Той участва в постановките „Метаморфози“, „Комедия за тенори“ и Граф Монте Кристо, където продължава да впечатлява публиката с актьорското си майсторство.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас