Марго Роби и Том Акърли очакват първото си дете?

Снимка: JOE SCARNICI/VARIETY VIA GETTY

Марго Роби и Том Акърли очакват първото си дете?

Снимка: JOE SCARNICI/VARIETY VIA GETTY
Сподели

Многобройни източници потвърждават пред PEOPLE, че 34-годишната звезда от „Барби“ – Марго Роби, и съпругът ѝ Том Акърли очакват първото си дете. Представители и на двете звезди не са отговорили на молбите на PEOPLE за коментар.

Роби и Акърли, също на 34 г., се срещнаха за първи път през 2013 г. на снимачната площадка на драмата за Втората световна война „Suite Française“. Той беше асистент-режисьор на продукцията, а тя се изявяваше пред камерата.

Няколко години по-късно те се ожениха по време на частна церемония в австралийския Байрон Бей. Двамата така и не обявиха годежа си преди сватбата. Роби и Акърли са и колеги – двамата работят заедно в продуцентска компания. Екипът им е съставен от четирима души. Сред тях са приятелката от детството на Роби – София Кер, и Джоузи Макнамара. През 2023 г. те бяха отличени като продуценти на годината. Отличието им беше присъдено за продуцентската им компания LuckyChap Entertainment. Това се случи по време на събитие на Variety в Лос Анджелис, което почете постиженията на жените в развлекателната индустрия.

Компанията е продуцент на няколко филма и телевизионни сериали, сред които „Аз, Тоня“, „Хищни птици“ и „Барби“. Марго Роби участва във всеки един от тях.

Миналия месец Акърли разказа пред The Sunday Times как двамата с Марго Роби балансират между личния и професионалния си живот.

Прекарваме 24 часа на ден заедно. Всичко е безпроблемно“, каза той.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас