Мастър Иван Лечев стана дядо

Снимка: Eli Deli

Мастър Иван Лечев стана дядо

Снимка: Eli Deli
Сподели

„От днес вече съм Дядо Иван!“, сподели музикантът Иван Лечев в профила си в Facebook. Синът му Иван Лечев-младши стана баща за първи път.

Големият син на Иван Лечев от брака му с Оля Маркес, бивш член на групата „Трамвай номер 5“, се ожени за своята приятелка Тери Уикет през 2022 г. Двамата сключиха брак в родното място на Шекспир в Англия. Голямото тържество бе в Барселона през юни. Това съобщи Ladyzone.bg.

„Вълнувам се, защото, докато булката върви към олтара, аз ще свиря на цигулка“, сподели Мастър Лечев пред bTV малко преди церемонията. От настоящия си брак с актрисата Евгения – Иван Лечев има син на име Константин, който учи ударни инструменти.

Снимка: Facebook.com/olya.marquez

„Ние във ФСБ създаваме само барабанисти – на Румен Бояджиев двамата синове и на Косьо Цеков синът е барабанист. Това тук е четвъртият барабанист“ добави Лечев в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ през февруари 2020 г.

В новия сезон 11 на „Гласът на България“ треньори ще бъдат DARA, Мария Илиева, Графа и Иван Лечев. С огромен хъс, много енергия и любопитство четиримата ще се впуснат в търсене на най-добрия, вълнуващ и достоен „глас на България“.Зрителите тепърва ще разберат ѝ какви тактики ще приложи всеки от тях по пътя към победата в новия сезон.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас