Обвиниха Diplo в разпространение на порно материали

Снимка: STEVE GRANITZ/FILMMAGIC

Обвиниха Diplo в разпространение на порно материали

Снимка: STEVE GRANITZ/FILMMAGIC
Сподели

Заведоха дело срещу световноизвестния диджей Diplo, който е обвинен в разпространение на порно материали. Това съобщи изданието Page Six.

В съдебните документи, изнесени от медията, се посочва, че неизвестна жена съди Томас Уесли Пентц, както е истинското му име, за това, че е

направил и разпространил снимки пред трето лице,

без нейно съгласие.

Тя твърди, че е била въвлечена в насилствена връзка с Diplo още от 2016 г. насам. По нейни думи тогава започнали да си изпращат неприлични съобщения в приложението Snapchat. Едва през 2023 г. връзката им се разпаднала. В документите се посочва, че в периода 2016-2023 жената е дала позволението на изпълнителя да си запазва изпратените от нея снимки, но при условие да не ги разпространява никъде. Малко след като приключили отношения трето лице се е свързало с нея и заявило, че разполага с нецензурни кадри на нея и Diplo.

Жената твърди, че веднага е подала сигнал в полицията.

Тя поискала и 150 000 долара обезщетение от дижея.

Самият той все още не е излизал публично да коментира темата, пише dir.bg. Вместо това обаче адвокатът му заяви пред пресата, че е уведомен и искът, който е подаден срещу клиента му, ще бъде отхвърлен.

Това не е първият случай, в който Diplo е обвинен в записване и разпространяване на видеоклипове със сексуално съдържание.

През 2021 г. неназована жена го обвини, че я заразил с хламидия.

Година преди това бе обвинен в сексуално посегателство от жена на име Марчел Огъст, която успя да си изкара и ограничителна заповед срещу него. Певицата Азалия Банкс също публично сподели, че е имала връзка с него. Шокиращото в това е, че когато били заедно, тя била на 17, а той на 30. „Diplo предпочита доста по-млади от него момичета“, каза тя тогава в изявление.

На свой ред изпълнителят отрече това. Той обясни, че всички контакти, които е имал през годините, са били по взаимно съгласие.

Последвайте ни в:

Актуално