Певицата Ан Уилсън има рак, „Heart“ отлага турнето си

Снимка: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Певицата Ан Уилсън има рак, „Heart“ отлага турнето си

Снимка: Jeff Kravitz/FilmMagic)
Сподели

Певицата Ан Уилсън обяви, че е болна от рак. Поради тази причина групата ѝ „Heart“ отлага останалата част от турнето си, докато тя се лекува, съобщи Асошиейтед прес.

Ан Уилсън разпространи изявление, че са я оперирали и се възстановява добре. Лекарите обаче са я посъветвали да се подложи на превантивна химиотерапия и да прекрати изявите си, „за да се възстанови напълно“. Това означава, че

останалите концерти в Северна Америка ще бъдат отложени за 2025 г.

Закупените билети за отложените дати от турнето ще останат валидни. До седмици ще стане ясно кога ще бъдат подновени концертите.

„Това е само пауза. Имам още много за пеене“, продължава Уилсън в изявлението си. Тя добавя, че това е последното нещо, което казва публично по темата.

Отлагането засяга около 50 концерта на стадиони и арени в САЩ и Канада. Някои от тях бяха с участието на „Деф Лепард“ и „Джърни“. От „Heart“ още не са обявили дали тези групи ще са с тях и на отложените концерти, пише БТА.

Групата, чиито лидери са Ан Уилсън и сестра ѝ Нанси Уилсън (китара), отмени европейската част от турнето си през май. Тогава те обясниха, че певицата трябва да се подложи на „неотложна, но рутинна процедура, от която ще се възстановява най-малко шест седмици“.

Сестрите Уилсън са известни с хитове като „Magic Man“, „Crazy on You“ и „Alone“. Те са въведени в Залата на славата на рокендрола и получиха награда за цялостни постижения от американската Национална звукозаписна академия през 2023 г.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас