Принцеса Даяна и и Кевин Коснър с неизживян екранен романс в „Бодигард 2“

Снимка: Getty images

Принцеса Даяна и и Кевин Коснър с неизживян екранен романс в „Бодигард 2“

Снимка: Getty images
Сподели

Актьорът Кевин Костнър  разкри, че с принцеса Даяна почти са изживели свой екранен романс. По време на участието си в шоуто на Хауърд Стърн актьорът заяви, че е можело да работят заедно по продължението на филма му с Уитни Хюстън от 1992 г. „Бодигард“. След трагичната ѝ смърт през 1997 г. обаче той е спрян от продукция.

„Стана доста грозно“, казва Костнър, според списание OK. „Когато Даяна почина, около година по-късно изтече информация, че подготвям „Бодигард 2“ с нея.

Кралското семейство се обърна срещу мен“.
Снимка: Getty images

Актьорът продължава да разказва пред OK, че дори се е обърнал към херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън за съвет как да се справи със ситуацията. След като току-що се е развела с принц Андрю, тя го е посъветвала да забрави за случая, но в крайна сметка той решил да  разговаря с представителите на Бъкингам.

Костнър добавя, че именно Фъргюсън е разговаряла с актьора за участието на Даяна във филма. Той си спомня как се е свързал с принцесата и ѝ е казал, че иска именно тя да е в главната роля  в продължението.

Снимка: Getty images
„Да. Животът ми ще се промени“, казва Даяна.

В интервю за списанието Кевин Костнър издава и част от разговора си с любимата принцеса на народа:

Даяна: Ще има ли сцена с целувка?
Костнър: Искаш ли да има?
Даяна: Да.
Костнър:  Тогава ще го направим.

„Не исках да правя целия романс за нея. Но щеше да има момент, в който да го направим. И тя беше толкова спокойна по този въпрос“, казва актьорът.

По-късно Костнър открива, че Даяна всъщност е била влюбена в него по време на процеса. В интервю за People Костнър споделя, че принц Уилям го е осведомил за чувствата на покойната му майка по време на среща преди няколко години. „Срещнахме се в тази стая и бяхме само ние“, обясни той. „Той се приближи и си стиснахме ръцете… Първата реплика, която излезе от устата му, беше: „Знаеш ли, майка ми малко те харесваше“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас