Разследват бившата жена на Чарли Шийн за смъртта на Матю Пери

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Разследват бившата жена на Чарли Шийн за смъртта на Матю Пери

Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Сподели

Бившата съпруга на Чарли Шийн – Брук Мюлер, е била разпитвана „многократно“ от полицията в Лос Анджелис във връзка със смъртта на Матю Пери. Двамата са се запознали по време на престой в рехабилитация, се казва в нов доклад.

Мюлер не е била арестувана. Според източници на InTouch тя напълно е сътрудничила на криминалното разследване.

Брук е наела адвокати и е имала многократни срещи с органите на реда, откакто те пристигнаха в дома ѝ със заповед за обиск. Засега обаче тя мълчи за ситуацията“, каза източник пред списанието.

Това разкритие се случва след публикуването на нов доклад, според който следователите най-вероятно

ще повдигнат обвинения срещу „няколко човека“

във връзка със смъртта на актьора. „Трудно е да се каже или да се знае каква точно е нейната роля в смъртта на Матю, но тя е категорична, че няма нищо общо с това“.

46-годишната Мюлер е имала различни проблеми със злоупотреба с вещества през годините. През юли 2011 г. тя премина рехабилитационна програма. Две години по-късно децата ѝ бяха изведени от дома ѝ поради подозрение за употреба на наркотици. По това време Мюлер отново се подложи на рехабилитация.

Последният път, в който публично стана ясно, че е влязла в рехабилитация беше през август 2019 г. Между 2008 и 2011 г. Мюлер беше омъжена за актьора Чарли Шийн. Двойката има синове близнаци, Боб и Макс. Разводът им дойде на фона на обвинения в домашно насилие от страна на Шийн.

Смъртта на 54-годишния Матю Пери през октомври 2023 г. шокира света, пише dir.bg. Любимата звезда от „Приятели“ бе намерена мъртва в джакузито в дома си в Лос Анджелис.

Аутопсията приписва смъртта му на „острите ефекти на кетамина“.

Количеството на веществото в кръвта му е в диапазона, използван за обща анестезия по време на операция. Това е посочено като основна причина за смъртта, която беше обявена за злополука.  Близки до актьора споделиха пред следователите, че той е бил подложен на терапия с вливане на кетамин. Хирургичното лекарство от десетилетия се използва за лечение на депресия и тревожност.

Според информация на InTouch следователите по случая са иззели лаптоп и iPhone от Мюлер.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас