Били Айлиш предизвика фурор в Instagram, добави милиони в „близки приятели“

Снимка: billieeilish.com

Били Айлиш предизвика фурор в Instagram, добави милиони в „близки приятели“

Снимка: billieeilish.com
Сподели

Били Айлиш зарадва милиони свои почитатели, когато ги добави в групата си „Близки приятели“ в Instagram.

Потребителите на социалната мрежа могат да споделят съдържание в своите Instagram „истории“. Спряно избраната от тях опция то може да бъде видяно или от всичките им последователи, или само от обран кръг хора, които попадат в „Близки приятели“.

Милиони фенове бяха развълнувани, когато Били сподели снимка в своята „история“ и те разбраха, че са в списъка ѝ с Близки приятели.

Изпълнителката на What Was I Made For сподели фотос с ниска резолюция на ръката си на фона на нощното небе.

Скоро певицата се превърна в тренд в Twitter, където феновете споделиха въодушевлението си, че са едни от

най-добрите приятели на изпълнителката на Ocean Eyes –

поне в Instagram.

Един от феновете сподели скрийншот от Instagram „историята“ на Били и написа: „мама: защо Били Ейлиш е на сватбата ти?“ аз: това е моята шаферка“.

Друг фен написа: „Как се чувствам, след като се видях в близките приятели на Били Ейлиш в инстаграм“ и сподели снимка на Kилиан Мърфи, който държи своя „Оскар“.

Друга близка приятелка““ на Били сподели снимка на жена, която вечеря с картонена изрезка на човек. Над нея тя написа: „Аз и Били Айлиш, след като тя ме добави в близките си приятели“.

Певицата беше един от над 200

изпълнители, които призоваха да се спре „хищническото“ използване на изкуствен интелект

в музикалната индустрия, пише Daily Mail.

В отворено писмо няколко от най-големите световни звезди отправиха предупреждение. Според тях ако технологията не бъде контролирана, тя „ще предизвика надпревара към дъното“.

Използването на изкуствен интелект за кражба на гласовете, образите и звуците на изпълнителите е „посегателство върху човешкото творчество“. Артистите се опасяват, че AI може да „унищожи музикалната екосистема“.

Актуално

Избрано за вас