„Скрита самоличност“ завладява телевизионния ефир

Снимка: Nova TV

„Скрита самоличност“ завладява телевизионния ефир

Снимка: Nova TV
Сподели

Нов световен хит ще завладее българския телевизионен ефир съвсем скоро. NOVA ще представи за първи път в България най-новото телевизионно предаване – „Скрита самоличност“. То е създадено в САЩ през 2006 г. под името Identity и досега е излъчено в над 20 държави. То се превръща в истинска сензация в Италия със своите  12 сезона и над 1000 епизода до момента.

Шоуто ще изпита инстинктите и

способността за безпогрешно първо впечатление

и на българската публика, а рамо до рамо в разследването на участниците ще бъде любимият актьор и водещ Герасим Георгиев – Геро.

Във всеки епизод един играч се изправя пред мистериозни персонажи и списък с техните професии или други интересни факти от техните биографии. Участникът трябва да прецени за кого се отнасят въпросните факти и професии в преследване на голямата награда от 100 000 лева.

По време на разследването най-важните оръжия, необходими за победата, ще бъдат логиката и интуицията. Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкова повече нараства паричната награда, която може да спечели. Регламентът гласи, че той може и да загуби средства, ако не разпознае съответния участник.

Всичко това превръща „Скрита самоличност“ в едно увлекателно телевизионно разследване, на което дължи и огромния си зрителски успех. Желаещите да се включат в новата телевизионна игра, вече могат да се запишат на кастинг.

Актуално

Избрано за вас