Аштън Къчър и Деми Мур, която е с 16 години

по-възрастна от него, се ожениха през 2004 г. и подадоха молба за развод през 2011 г. Двойката най-накрая се разведе през 2013 г.

Раздялата обаче не е единственото тежко събитие, което той и Деми Мур трябваше да преживеят. В интервю актьорът си спомни как бившата му съпруга е имала спонтанен аборт. „Загубата на дете, когато вече си свикнал с идеята, че ще имаш едно, е много болезнено. Всеки се справя с това по различен начин“, каза той. „Обичам децата, иначе не бих се оженил за жена, която има три деца.

Идеята да имам още едно звучеше невероятно.

Но по някаква причина трябваше да имам и това преживяване“ (аборта – ред).

Припомняме, че въпреки многобройните опити, те не успяха да имат общо дете. Деми Мур има три възрастни дъщери от Брус Уилис, а Аштън Къчър има две деца от Мила Кунис: дъщеря Уайът и син Димитри.

Аштън Къчър разкри, че

по време на брака си с Деми Мур е прекарвал много време

с дъщерите й Румър, Скаут и Талула и се е грижел за тях, докато Мур е била на снимачната площадка. Актьорът си спомня, че такова преживяване на бащинство не е било лесно за него. „Бях само на 26 години и бях отговорен за деца на 8, 10 и 12 години. Ето как се чувстват хората, които стават родители на тийнейджърска още възраст“, каза Къчър. Той добави, че все още поддържа връзка с дъщерите на Деми Мур.

Къчър каза, че е бил „адски ядосан“, когато излязоха мемоарите на Деми Мур, в които тя говори за връзката им, обвинява го в изневяра и заявява, че се е съгласила на групов секс за него. „Пресата едва остави мен и семейството ми на мира, а на следващия ден намирам папараци в училище на децата ми“, каза той,

добавяйки, че не таи злоба към Деми Мур.

Аштън също разказа за връзката си със съпругата си Мила Кунис, която според него е „много по-готина от него“. „Винаги съм й се възхищавал, нейния талант, нейните умения“, каза той.

Къчър и Кунис се срещнаха преди много години

на снимачната площадка на шоуто на That 70s Show, където играха влюбена двойка: тогава актьорът беше на 20 години, а бъдещата му съпруга на 15. Те започнаха да се срещат през 2012 г., а след като Къчър се раздели с Деми Мур, те се ожениха три години по-късно.