Джони Деп пазарува антики за дома си с хеликоптер

Джони Деп пазарува антики за дома си с хеликоптер

Сподели

Джони Деп се отдаде на шопинг за дома си в Лондон с хеликоптер. Холивудският ас, който наскоро приключи разтърсващата съдебна сага с бившата си съпруга Амбър Хърд, е направил изключителен денят на персонала в антикварен център в Линкълншър.

По време на обиколката си

е изнесъл импровизиран мини концерт, тествайки дузина акустични китари

58-годишният собственик Робърт Милър сподели пред британски медии, че е дочул кино звездата от „Карибски пирати“ да говори за покойния Джеф Бек, с който миналата година са издали общ албум.

 

Той си купи много странни предмети – стол за бюро, три китари, комплекти за рисуване, стативи, няколко картини, плакати, просто цял набор от неща за декорация за имението си„, казва Милър. „Избрал е ваза с череп на нея, няколко китари – очевидно са били най-добри приятели с Джеф Бек. Седна и изсвири няколко парчета на една от китарите, мисля, че наистина само заради добрите стари времена, а след това реши да купи три от инструментите.

Милър сподели, че е бил предупреден за часа на пристигане на „специален гост“, чиято самоличност е трябвало да скрие от обкръжението и масовата си клиентела. „Подготвихме му освежителни напитки и той

можеше да се разхожда необезпокояван наоколо

Беше страхотно, защото беше един нормален човек, много спокоен. Успя да прекара времето си в разглеждане на нещата и свирене на китарите, на които искаше да свири. Чувстваше се като у дома си.„, допълни антикваря.

Веригата  „Хемсуел“ са най-големите магазини от този род в Европа и работят с киностудиата Paramount, в които са заснети много известни филми, включително франчайзите за Супермен, Хари Потър и Джеймс Бонд. Милър сподели, че Деп е бил

доведен от човек от студиата Paramount, за да обзаведе имението си в Лондон,

и е бил „поразен“ от частната обиколка. Държал се е изключително сърдечно и непринудено с персонала и се е съгласил на групова снимка на прощаване.

 

Фотокредит: Hamswell Antiques

Актуално

Избрано за вас