Дъщерята на Еминем се сгоди

Снимка: ERIKA CHRISTINE PHOTOGRAPHY

Дъщерята на Еминем се сгоди

Снимка: ERIKA CHRISTINE PHOTOGRAPHY
Сподели

Дъщерята на Еминем се сгоди! Хейли Джейд, отрочето на световноизвестния рапър, получи ново фамилно име. Тя се сгоди по-рано през февруари за дългогодишното си гадже Евън Макклинток.

27-годишната музикална изпълнителка и водеща на подкасти, обяви в своя акаунт в Instagram, че се е сгодила за дългогодишния си приятел Евън Макклинток.

Непринудена рекапитулация на уикенда… –

гласеше надписът на публикацията заедно с емотикони на плачещо лице и сърце. Двойката се среща от 2016 г. насам. Поредицата от снимки показваше как Макклинток пада на едно коляно и прави предложение, а след това щастливата двойка чупи бутилка шампанско в чест на празника.

Много от феновете на рапъра познават дъщерята му,

а миналата година тя разказа за израстването си в неговата сянка. В епизода, озаглавен „Just a Little Shady“, тя  сподели подробности за травми от детството си. Тя засегна въпроса дали се притеснява от това, че я питат за баща ѝ. Еминем е известен и с прякора „Slim Shady“. В подкаста си тя споделя, че е израснала „наполовина в средата на прожекторите“, което явно дълго време я е огорчавало.

Едно е важното: тя вече се развива по своя път и близките ѝ са щастливи от нейните избори. Под публикацията на Хейли, се включи и сестра ѝ Алейна Матърс. Всъщност Алейна е племенница на Еминем. Но тя е осиновена от рапъра през 2000 г.

Как Еминем получава попечителство над Алейна?

Еминем я осиновява в началото на 2000 г., тъй като майка ѝ се бори с употребата на наркотици и в крайна сметка умира през 2016 г. от свръхдоза. „Имам пълно попечителство над племенницата си“, казва рапърът пред Rolling Stone за сега 29-годишната Алейна през 2004 г. „Племенницата ми е част от живота ми, откакто се е родила.“  Макар Хейли и Алейна да нямат роднинска връзка, двете са много близки и очевидно се радва на успехите на сестра си.

Актуално

Избрано за вас