В театрална комедия:Мая Бежанска застрашава кариерата на Билалов

Кариерата на Михаил Билалов застрашава Мая Бежанска в новата пиеса „Моето мъжко момиче“. Премиерата й е на 7 април в „Théatro отсам канала“ в София. А зрителите сами научават от нея какво би станало, ако сте политик в разгара на мръсна политическа кампания, която жена ви е на път да провали, защото не е тази, за която я мислите.

В главните роли влизат Мая Бежанска и Михаил Билалов, а актьорския състав допълват Асен Данков и Теона Димова. Режисьор е Димитър Стефанов, автор – Жад-Рос Паркер.

В центъра на историята на пиесата са Карла – шармантна и динамична жена, и съпругът ѝ Франсоа. Вече 30 години техният бляскав живот в сърцето на Париж не може да бъде разклатен от нищо. Но един ден Карла получава писмо с необикновена новина, засягаща миналото ѝ. То се стоварва като парен чук върху Франсоа. И е на път да убие както кариерата му на политик, така и съвършения семеен тандем с Карла. И тъй като една беда никога не идва сама, осиновената им дъщеря Луиза и нейният бъдещ съпруг също имат какво да добавят в картинката.

Блестящ диалог, умни аргументи, сблъсък на крайни гледни точки и, разбира се, нула политическа коректност, са само част от нещата, които една „малка“ тайна може да отприщи.

„Моето мъжко момиче“ обещава 90 минути в най-добрите традиции на горещата френска комедия. Сценограф на постановката е Ясмин Мандели, автор на музиката е Милен Апостолов.

Стефания Колева и Деян Ангелов развеждат двойка от всички страни

Подкрепете ни

Благодарим на всеки един от вас, който е част от културната екосистема в Централна и Източна Европа и дава своя принос за нашето развитие. За да запазим съдържанието си безплатно за всички, имаме нужда от вашата подкрепа. Основната ни мисия е да развием и да допринесем за културния живот в България и за това да има своята сцена за изява.

Актуално