Sony Music продуцира анимационен сериал за Лео Меси

Sony Music продуцира анимационен сериал за Лео Меси

Сподели

Sony Music Entertainment обяви партньорството си с Leo Messi Management по повод разработването на оригинален анимационен сериал, вдъхновен от аржентинската футболна звезда Лео Меси.

Поредицата ще изобрази Меси като

дете, сблъскващо се с препятствия, докато пътува във видеоигра

Продуциран за деца и юноши, а и подходящ за цялото семейство, сериалът ще включва оригинална музика от изпълнители и композитори на Sony.

„От малък винаги съм обичал анимационните сериали и децата ми са големи фенове на редица герои. Възможността да участвам в подобен сериал ме прави щастлив, защото сбъдва една моя мечта! Бих искал да благодаря на Sony Music за присъединяването ми към този проект. Надяваме се резултатът да се хареса на всички, особено на децата.“, споделя звездата на „Пари Сен Жармен“.

Роденият в Росарио атлет е световна икона и вдъхновение за милиони в глобален мащаб. Към днешна дата той е

единственият спортист в света, спечелил седем награди „Златна топка“,

шест награди за Световен играч на годината от FIFA, шест „Златни обувки“ и две „Златни топки“ на Световното първенство. Освен това той изведе Аржентина до победа на Световната купа през декември 2022 г. Извън терена, легендата е признат за страстта си към спорта и голямото си сърце, които ще бъдат широко представени в поредицата.

„За Sony Music е привилегия да си сътрудничи с Лео по този проект, за да покажем въздействието на спорта в партньорство с най-великия футболист на всички временаОчакваме с нетърпение

да представим тази стопляща сърцето поредица 

на публика от всички възрасти по света.“, каза Фернандо Кабрал, изпълнителен вицепрезидент на Sony Music Latin-Iberia.

Поредицата ще бъде достъпна на английски, испански, както и на няколко други езика.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас