Николина Чакърдъкова стана баба за пети път

Николина Чакърдъкова стана баба за пети път

Сподели

Известната народна певица Николина Чакърдъкова стана баба за пети път. Тя съобщи хубавата новина в официалната си страница във Facebook, публикувайки снимка с бебето.

Най-малкият член на семейството е кръстен Йоан и е дете на сина на Николина Чакърдъкова – Васил. Не става ясно кога се е родило бебето, но кадърът беше споделен с почитателите на певицата в неделя сутрин.

„Вече съм баба на пет внучета! Да ни бъде жив и здрав Йоан!!! Човек е богат, когато има голямо и здраво семейство!!! Благодаря на сина ми и на снаха ми за тази голяма радост!!!“, пише изпълнителката на народни песни към снимката, на която лицето на момченцето е закрито с емотикон.

Публикацията за нула време обиколи социалните мрежи и събра куп харесвания и честитки.

Известната певица е част от голяма фамилия, а нейната дъщеря Мария вече уверено върви по нейните стъпки. Двете все по-често могат да бъдат забелязани заедно на концерти. Мария също е майка на две деца.

Синът ѝ Васил пък има по-големи син и дъщеря с имена Димитър и Николина.

Още в началото на септември Николина Чакърдъкова ще се качи на сцената на 22-рия Национален фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен с международно участие в Неделино. Тя ще бъде в компанията на Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Торино и Пашата и др.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас