Руши Видинлиев и Пламен Димов разменят шамари и лафове в „Мен не ме мислете“

Руши Видинлиев и Пламен Димов разменят шамари и лафове в „Мен не ме мислете“

Сподели

Руши Видинлиев и Пламен Димов разменят шамари и лафове, но само пред камерите и като част от сценария на „Мен не ме мислете“. В третия сезон на комедията, която върви всеки петък от 21 ч по bTV, Димов скача в костюма на Резов – новия адвокат в кантората. В съда между героите им тече тока на конкуренцията, а извън него

са на път да премерят бицепси заради честта на една жена

„Аз съм по-серт в този сериал, в живота съм благ. В сериала с Руши имаме предистория, учили сме и сме работили заедно. Но в живота не се познавахме.“, сподели Димов за bTV.

„Имахме 30 минути да се опознаем, преди да изиграем добри приятели.“, добави Видинлиев, който зрителите обикнаха като адвокат Касимов. „Това става само с говорене на смешки и пълни глупости, със сериозни приказки няма как.“, добави Димов.

Извън снимачен сет Руши  и Пламен са много различни. Руши обича да си почива като играе тенис на корт и гледа документално кино, а Пламен

използва свободното си време, за да дърводелства

Тенисистът освен това пее и то добре и концертите му се разпродават за часове, а дърводелецът е изкусен кулинар и ако му отидете на гости, ще ви поднесе най-малкото домашна салата „Колсло“, дърпано свинско и тиганички по рецепта на баба му. Преди пътищата им да се пресекат в „Мен не ме мислете“, Пламен познава Руши само от хитовете като „Всичко се връща“.

Тази песен е на 20 години,

но ми се е случвало в рамките на ден да му пращам по три клипчета от места, където хората слушат музиката му. Изумително е, че и млади хора слушат Руши.“, разказва с усмивка Димов.

В новите епизоди на „Мен не ме мислете“ Касимов вече е сгоден за любимата си Яна. Ролята на емпатичната и склонна непрекъснато да се забърква в неприятности чистачка е поверена на Весела Бабинова. Харизматичната актриса можем да видим и като водещ на първи сезон на подкаста „Откликни на изкуството“ на 7arts.bg.

 

Фотокредит: bTV

Актуално

Избрано за вас