София Вергара и Джо Манганиело се развеждат

София Вергара и Джо Манганиело се развеждат

Сподели

София Вергара и Джо Манганиело се развеждат след седем години брак. „Взехме трудното решение да се разведем“, споделя двойката в изявление за Page Six. „Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, докато навлизаме в този нов етап от живота си.“

Вергара свали годежния си пръстен

Новината за раздялата им идва малко след като актрисата от „Модерно семейство“ беше забелязана да празнува 51-я си рожден ден с приятели в Италия. Вергара беше видяна без 46-годишния Манганиело и без годежния си пръстен на ръката. Въпреки това той почете празника ѝ в социалните мрежи със снимка, на която празнуват един от предишните рождени дни на Вергара. Близки до двойката споделят, че различията в характерите им са в основата на тяхното постепенно отдалечаване един от друг.

Бившата двойка, се ожени в Палм Бийч, Флорида, през ноември 2015 г. Когато двамата отпразнуваха 7-та си годишнина през 2022 г., носителка на „Еми“ сподели поредица от снимки на двойката от сватбения им ден. Включително и кадър, на който двамата разменят клетвите си и танцуват на приема. Тогава тя написа под публикацията просто „Обичам те“ с поредица от емотикони на червени сърца.

„Много бързо разбрах, че мога да ѝ се доверя, тя на мен също“, казва Джо за връзката им преди петгодишнината от сватбата. „И двамата сме от хората, които могат да поставят другия човек над себе си. Аз бях способен да поставям нейните желания над моите. Каквито и да са те, и тя беше способна да направи същото. Когато веднъж имаш това, не го изпускаш“, сподели той тогава.

Фото кредит откриваща снимка: Getty Images 

Актуално

Избрано за вас