„Легендите“ се завръщат с национално турне

„Легендите“ се завръщат с национално турне

Сподели

След няколкогодишно отсъствие „Легендите“ се завръщат с национално турне. Групата, която събира изпълнители от златния фон на бг музиката, ще започне обиколката си от Велико Търново на 14 юни. Следват Пловдив (15 юни),  Стара Загора (16 юни), Варна (18 юни) ,  Шумен (20 юни), Русе (21 юни) и Бургас (16 юли).

“Легендите” е супер група, която обединява

легендарни музиканти от 3 поколения в общ проект,

който преразказва по различен начин историята на българскатa рок музика от последните 40 години. В нея участват имена с огромен професионален опит, които предлагат едно живо изпълнение, поднесено атрактивно и модерно по световни стандарти, структурирано по нов за българския концертен живот начин.

В актуалния състав на „Легендите“ влизат:

Йордан Караджов от „Сигнал“, Димитър Кърнев от D2, Константин Цеков от ФСБ и Станислав Сланев – Стенли

Гост музиканти са Александър Обретенов (бас) и Васил Вутев (барабани).

Музикалната рок епопея ще бъде разказана от самите изпълнители на хитовете, които ще пресъздадат вечните си песни в оригиналните им аранжименти. Евъргрийните ще бъдат и визуално представени чрез специална мултимедия, която изцяло ще потопи публиката в духа на времето на любимите й песни.

Рок спектакълът ще предложи и изненади.

Всеки от фронтмените ще изпее песен на друга група, чиито член не е

 „В „Легендите“ съм по покана на Косьо Марков. Спечели ме с това, че ще има яко рок! И наистина е така!“, споделя Данчо Караджов.

„Силно мотивирани сме да поднесем на нашата публика уникално емоционално преживяване и хората да си тръгват доволни и щастливи от нашите концерти!“, коментира Митко Кърнев.

„Даваме нов живот на обичани и познати песни,

като ги представяме в различни варианти, което си е музикално богатство!“, казва Косьо Цеков.

„Изпълнението на стари хитове е разковничето на успеха, но трябва да има и нещо ново и ние ще го дадем на нашите фенове!“, завършва Стенли.

Билети за националното турне на „Легендите“ могат да се закупят в мрежите на eventim.bg и grabo.bg.

Актуално

Избрано за вас