Лекари изкараха Филип Буков от Survivor

Лекари изкараха Филип Буков от Survivor

Сподели

Актьорът Филип Буков си тръгна от Survivor по лекарска препоръка. Последните няколко дни звездата от сериала „Татковци“ прекара в болница в Доминикана. Той изкара серия от припадъци в следствие на спартанския режим на хранене на острова.

По време на щателния преглед обаче специалистите му откриват сърдечен проблем

„В предаването разбрах, че e най-важно е да си човек, да можеш да отстъпиш хляба си на ближния и да подкрепиш слабите. Играйте така, че да бъдете пример за приятелите си и за децата си“, каза на раздяла Филип.

Отбор „Известни“ олекна с още един участник.

Моделът Марго Купър се раздели завинаги с приключението,

след като най-малко зрители гласуваха за нея. Тя беше номинирана заедно с актрисата Снежана Макавеева и ресторантьорката Божана Кацарова, но не успя да запази мястото си и да продължи напред.

До номинациите в племето „Известни“ се стигна, след като отборът претърпя две поражения за племенен имунитет от вражеския тим „Войни“. Тежките загуби предизвикаха шумен раздор сред популярните личности, последван от открито изясняване на отношенията и катарзис. В центъра на събитията бяха

Божана Кацарова и футболистът Благой Георгиев, които създадоха интересна, но нестабилна коалиция

Вълнение, но и раздразнение в сървайвърите предизвикаха четиримата нови участници, които неочаквано влязоха в екстремната реалност. След като живяха на таен остров като отшелници, те официално се присъединиха към останалите претенденти за титлата „Последният оцелял“. Певецът Кирил Хаджиев-Тино и треньорката по джудо и самбо Александра Накова станаха част от племето „Войни“. Състезателката по кану-каяк Станилия Стаменова и финансовият представител Данаил Стоянов пък се вписаха в отбор „Известни“. Актуалните попълнения бяха посрещнати сърдечно, но тепърва ще стане ясно как ще повлияят на оформящите се стратегии и на хода на играта.

 

Последвайте ни в:

Актуално