Шакира по-силна от лъвица след раздялата с Пике. Певицата вече е преодоляла болката от раздялата с Жерар Пике.

„Събрах парчетата и започнах отначало“, призна певицата пред мексикански телевизионен канал. В интервюто Шакира каза, че е осъзнала, че може да бъде напълно „самостоятелна“.

„Сега, колкото и да е парадоксално, се чувствам пълноценна. Разчитам на себе си, имам две деца, които зависят от мен, така че трябва да бъда по-силна от лъвица“, отсече 46-годишната колумбийка, която се раздели със защитника след 12-годишна връзка. Той я замени с 23 години по-младата Клара Чиа. Това дълбоко нарани Шакира и тя изля мъката си в песен, с която направи Жерар и новата му на пух и прах.

„Винаги съм била емоционално зависима от мъжете. Бях влюбена в любовта, но разбрах, че има и друга гледна точка. Когато една жена е изправена пред битки в живота, тя излиза по-силна. Изразявайте това, което чувствате. Говоренето е обратното на депресията“, каза още певицата.

„Мисля, че в Aда има отделен котел за жените, които не подкрепят други жени“. Така Шакира коментира новата приятелка на Пике.  Изпълнителката на „Waka Waka“ каза, че е „излязла по-силна“, след като се е сблъскала с „житейски битки“.

„Има мечти, които са разбити и трябва да вземете малките парчета от земята, за да се съберете отново, а също и да бъдете пример за моите деца“, добавя Шакира в първото си интервю след раздялата.

Шакира и Пике се разделиха миналото лято, а причината беше изневярата на футболиста, който започна връзка  с 23-годишната Клара Чиа, пише pagesix.