Бременната Маги Джанаварова пее с „Бон-Бон“ в „Капките“

Бременната Маги Джанаварова пее с „Бон-Бон“ в „Капките“

Сподели
В благотворителния мини сезон децата от „Бон-Бон“ сформират пет от осемте дуета със звезди 

Поп певицата Маги Джанаварова пее с най-малката участничка в „Като две капки вода за всяко дете“. Богомила Янева е част от вокалната школа на „Бон-Бон“.  Тя е едва на 8 годинки, но е абсолютно равностоен партньор на финалистката от Music Idol и тепърва

ще показва потенциала си в тежки, силови песни.

Боги притежава качествата, които носят успех на всеки творец –  постоянство и любов към музиката, освен това е активен природозащитник и композитор на песни. В момента работи върху авторска песен с LaTiDa.

В благотворителния мини сезон, който стартира вчера по NOVA и ще събира средства за три каузи на UNICEF до 14 февруари включително, „бонбоните“ сформират пет от осемте дуета с популярни лица.

May be an image of 1 person, standing and indoor

Георги Цветанов е в колаборация с актьорa с култов статус в Северозапада Краси Радков.  Възрастовата разлика от 43 години между двамата не им пречи да синхронизират чувството си за хумор и да заработят в страхотен тандем, като

с помощта на Радков момченцето вече е отработило правилното произношение на „л“. 

Гого изучава виолончело в Музикалното училище и е победител във формата „Големите малки“ заедно с Александър Сано (2022).

May be an image of 1 person, child, standing and indoor

Алина Данчева е на 10 години и любовта й към музиката е наследствена. Учи италиански език, ходи на езда и уроци по пиано. В „Като две капки вода за всяко дете“ тя е бъде дуетна половинка на Вики Терзийска от „Мастило“.

May be an image of 2 people, people standing and indoor

Освен силата на музиката, Васил Кънев владее таекуондо и карате. Отличник по математика, той показва и добри умения на комуникатор, защото

вече е успял да разплаче своята дуетна половинка Тити Папазов

с позицията си в подкрепа на децата в неравностойно положение.

Александър Марков е „като две капки вода“ с характера на актьора Калин Врачански. Същото може да се каже и за външния им вид, като прилика в различни възрасти. Алекс има главна роля във всички мюзикъли на „Бон-Бон“ и освен езика на приятелството, говори свободно френски и английски.

May be an image of 2 people, beard, people standing and indoor

Маги Джанаварова влезе в шоуто

ден, след като обяви, че очаква първото си дете

Изпълнителката на „Моето радио“ качи в Instagram кратко видео с обзор на изминалата година, което завърши със снимка от видеозон. „Kаква беше 2022 година за мен…беше най-хубавата от всички до сега. Мечтите се сбъдват, инстинската любов съществува, щастието съществува, онова прекрасно семейство съществува – моето, и всичко зависи от нас. Благодаря на Бог и Вселената за всичко, което имам. Избрала съм за родители най-прекрасните такива. И нека най-хубавото предстои! Обичайте смело!“, написа Джанаварова.

Тя преживява истински емоционален ренесанс,

след драматична раздяла заради изневяра

през лятото на 2021 г. В същия период Маги среща и бащата на детето си. Нейна приятелка решава да я разведри, като я заведе на рожден ден на непознат. Оказва се, че рожденикът е именно бъдещият й партньор. За него Джанаварова казва само, че е „спокоен, слънчев, здраво стъпил на земята“, което е „необичайно за момче, по-малко от мен“.

Фотокредит: NOVA/Global Group

Актуално

Избрано за вас