7Arts.bg с участие на Venice Production Bridge във Венеция

7Arts.bg с участие на Venice Production Bridge във Венеция

Сподели

7Arts.bg представи България на третото издание на EUROVOD и Venice Production Bridge. Официална партньорска среща, организирана в рамките на 78-мия филмов фестивал във Венеция!

На 4 септември 2021 г., след проведено гласуване сред включените представители, българската компания вече е част от борда на европейските VOD платформи. А член от екипа на 7Arts.bg е избран да бъде в управителния съвет на EUROVOD! С това пълно единодушие, 7Arts.bg получи признание от колеги на най-високо ниво в развитието на онлайн платоформи за видео обмен. И дава сериозна заявка да бъде водеща организация за Балканите за съдържание, достъпно в дигитална среда.

Тази година за първи път VOD пазарът, като част от филмовия фестивал във Венеция, се провежда в продължение на 2 дни. Като програмата се обособява на конференции и запознаване с най-новата политика и възможности пред дистрибутори и доставчици. Както и лични срещи. В техните рамки международните гости ще могат да представят своето съдържание или да намерят платформа за неговото разпространение.

Venice Production Bridge се провежда в рамките на Венецианското биенале. То дава възможност на представители на културните среди да установяват бизнес взаимоотношения. През 2023 г. ще се проведе между 31 и 5 септември.

Казват на 11 януари кой ще представи България на Венецианското биенале

Актуално

Избрано за вас