И Epica идват за MIdalidare Rock 2023

И Epica идват за MIdalidare Rock 2023

Сподели

Симфони метъл величията от Epica се присъединяват към афиша на Midalidare Rock 2023. Музикантите ще излязат на сцената на 2 юли, когато

хедлайнер ще бъде немската банда Helloween

„С Epica продължаваме да допълваме групите на фестивала и да предлагаме на феновете стилово разнообразни банди. В следващите дни предстои да обявим и третия ни хедлайнер, който ще свири на 1 юли (събота).“, споделят от организаторите.

Вече е ясна една от бандите, които

ще осигурят саундтракът на Джулая по време на рок експлозията в село Могилово

Това са Blind Guardian, които стартираха кариерата си като обсебени от света на Толкин спийд метъли. Днес германците са сред най-популярните и влиятелни мелодично-прогресивни метъл групи в света.

България е изключително любима дестинация за Helloween, които обожават да документират за поколенията екстаза на родната публика в концертни DVD-та. Този юли феновете ще се насладят на

емблематичното трио гласове – Михаел Киске, Анди Дерис и Кай Хансен

А най-приятната изненада е, че бандата подготвя различен фестивален сет за лятото на 2023 г.

Helloween са институция в мелодичен спийд метъл. Групата прави турнета от 1984 година и през годините е била част от всички мащабни световни рок фестивали като Rock in Rio, Wacken Open Air, Loudpark в Япония, полския Woodstock. Към момента са продали над 10 милиона копия от албумите си, като са получили 14 златни и 6 платинени музикални награди.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя). Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim. Входът е свободен за деца до 12 години.

 

Актуално

Избрано за вас