Куентин Тарантино ще представи новата си книга в Париж

Снимка: Charlene S, ©Sortir à Paris

Куентин Тарантино ще представи новата си книга в Париж

Снимка: Charlene S, ©Sortir à Paris
Сподели

Куентин Тарантино – един от най-популярните режисьори ще представи новата си книга „Cinema speculations“ в Париж тази пролет. Най-големият киносалон в Европа – Гран Рекс ще посрещне Тарантино на 29-ти март 2023 г.

Той е „режисьор с ярко въображение“, „страстен киноман“ и „легендарен режисьор с впечатляваща филмография“. Ако се вгледаме по-внимателно, всеки филм на Куентин Тарантино е кинематографично събитие и успех. От „Глутница кучета“ през 1992 г. до „Имало едно време… в Холивуд“ през 2019 г., през незабравимия „Криминале“ през 1994 г., „Гадни копилета“ през 2009 г., „Мръсната осморка“ през 2015 г. и, разбира се, „Убий Бил“… филмите му са се превърнали в истински шедьоври на седмото изкуство, както по отношение на сценария, така и на режисьорски новаторски виждания.

Тарантино е номиниран и награждаван многократно. През 1994 г. американският режисьор и сценарист получава „Златна палма“ в Кан за „Криминале“.

Тази пролет Куентин Тарантино, се завръща с дългоочаквана книга.

Книгата е озаглавена „Cinema Speculation“ и ще бъде пусната в печата на 22 март. Седмица по-късно Куентин Тарантино ще се качи на сцената на Гран Рекс за рядко и ексклузивно събитие. В сряда, 29 март 2023 г., митичната зала, разположена на Големите булеварди в Париж ще посрещне режисьора, сценариста и писателя за специална вечер.

Тарантино в Гран Рекс в Париж за книгата си

В програмата? Вечерта ще премине със завладяващи дискусии с Куентин Тарантино. Зрителите ще имат възможността да научат повече за най-новата му книга. Но и да чуят повече за неговата страст – седмото изкуство – чрез филмови рецензии, истории и лични разкази. Писателят ще прочете и откъс от новата си книга.

Почитателите на Куентин Тарантино ще имат възможност да го видят на живо на 29 март 2023 г. Ако разбира се, успеят да се доберат до билети, които са вече почти изкупени.

Актуално

Избрано за вас