Кризисен екип ще пази Оскарите от шамари

Кризисен екип ще пази Оскарите от шамари

Сподели

Кризисен екип за справяне с инциденти в реално време ще влезе в действие на тазгодишната церемония за наградите „Оскар“, пише BBC. Отрядът за бързо реагиране при гафове на сцената и в публиката се сформира след шамара, който Уил Смит зашлеви на Крис Рок.

Припомняме, че до сблъсъка в ефир се стигна при нескопосана шега на водещия за сметка на здравословното състояние на Джейда Пинкет Смит.  Рок се обърна към нея с репликата: „Джейда, обичам те и нямам търпение за „Редник Джейн 2“. Съпругата на Уил Смит страда от алопеция –

тя оплешивя почти напълно в рамките на няколко месеца

Крис Рок направи аналогия между нейната прическа и обръсната глава на Деми Мур в „Редник Джейн“. А Уил Смит защити честта на жена си по най-експлозивния за медиите начин, крещейки „Дръж името на жена ми далеч от мръсната си уста!“. Въпреки инцидента, той остана докрай на церемонията и прибра невъзмутимо „Оскар“ за най-добра мъжка роля в „Крал Ричард“.

Шефът на Академията Бил Крамър сподели пред сп. Time, че

„кризисният екип е отработил доста сценарии“

и е „подготвен за всичко“. „След миналогодишната случка фокусът ни е върху всичко, което може да се случи на Оскарите. Наели сме професионалисти, които ще реагират светкавично.“, обясни Крамър.

Тази година американската Академия за кинематографично изкуство и наука ще раздаде своите награди за 95-и път. Церемонията ще бъде на 12 март (рано сутринта на 13 март българско време) в „Долби тиатър“ в Лос Анджелис.

 

Фотокредит: Reuters

Актуално

Избрано за вас